5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bitirme adetsı 4’ten çokça sıfır istikrar lakinçlı binalar bâtınin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Bu yüzden size tavsiyemiz yerında uzman ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çdüzenışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına sahip olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların mukteza testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

çoklukla pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının yakınında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden taban seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını katkısızlarlar.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının usturuplu standartlara ve yönetmeliklere oranlı olup olmadığını belirlemek midein kimlik ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedili gidiş çabucak kapının kabil olan en az ahit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın merdivenleri yangın ile yanında sel ve deprem üzere vesair doğal afetlerdede kullanılabilir olması nedeniyle titizlikle korunmalıdır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnız bulunduğu binanın bağırsakerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek istirdat yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak Yangın kapısı istanbul farklı modellerde üretilmektedir.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz peklik derecelerine rabıtlı olarak bileğkonumektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu sargılamda bileğmedarımaişetmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve yakışır yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Bapnın Malzemesi: Yangın kapıları umumiyetle maden yahut ilenmeşap üzere yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlır. Bu malzemeler, yangına karşı direnci bırakmak yürekin özel olarak işçiliklenir ve bapnın dayanıklılığını katkısızlar.

Report this wiki page